Svet-Stranek.cz
...každá překážka na cestě může mít svůj most...
Dobrá poradna

Jak si zajistit budoucí zvýhodněný úvěr?:...každá překážka na cestě může mít svůj most...

Jak si zajistit budoucí zvýhodněný úvěr?

Pokud máte již v plánu nebo jen víte, že budete  určitě uskutečňovat koupi, výstavbu nebo rekonstrukci vlastního bydlení, tak jedním ze součástí plánování je získání finančních prostředků na vlastní realizaci. V případě, že vlastní prostředky nestačí, nabízí se následující řešení:  
Na základě mnoha již uskutečněných a schválených úvěrů jsem sestavil tři základní varianty, které se vždy upravují pro konkrétní potřeby, ale jejich princip zůstává shodný.
Varianta základní smlouvy:Jedná se o takové nastavení smlouvy o stavebním spoření, které zaručuje čerpání státní podpory, úročení na vkladovém účtu. Je vhodna pro každého, kdo má zájem o vysoce výnosné spoření. ( smlouva pro nezletilé děti, pro penzisty ). Jedná se
Varianta chytré smlouvy:Jedná se o takové nastavení smlouvy, které umožňuje stejně jako základní varianta čerpání státní podpory, úročení vkladovém účtu. Navíc je nástrojem pro získání zvýhodněného úvěru  cca za dva roky od založení a zahájení zasílání vkladů.  Varianta chytré  smlouvy umožňuje čerpání úvěru 500.000,- Kč bez nutnosti zajíštění a nižší požadavek na potřebný příjem pro schválení. Pokud se situace změní a není třeba čerpat úvěr, tak jsou na ni zachovány všechny výhody spoření ( úročení na vkladovém účtu a státní podpora ) a o zvýhodněný úvěr zažádat kdykoliv později.  Přiklad: Založení smlouvy 1.7.2010 a zahájení zasílání vkladů, 1.9.2012 možnost podání žádosti čerpání 500.000,- Kč, bez požadavku na zajištění.